Пакети паперові для борошна

Як зберегти продукти праці?

Пакети паперові для борошна Пакет для борошна Пакети для борошна

Кілька століть тому люди навіть і подумати не могли, що продукти можна буде зберігати тривалий час, то сучасні виробники повинні подбати про упаковку відразу.

Хлібопекарська борошно по частині фасування і упаковки є одним із складних матеріалів. Нетривка упаковка може призвести до розбухання борошна, появі “грудок”.

Ще в дев’яності роки борошно упаковували в полімерні, комбіновані або багатошарові плівкові матеріали. Справа в тому, що раніше багато підприємств не могли дозволити собі «розкіш» упаковувати борошно в папір. Зараз найбільш поширеною тарою для борошна стали паперові пакети.

За способом закладення пакети можуть бути

З загином кутів. Такий спосіб використовується також для упаковки цукру та крупи.

З «гребінцем», коли до пакету приклеюється клапан. Таким чином, пакет приймає форму паралелепіпеда.

Упаковуючи борошно, роблять операцію утряски продукту, в результаті якої мука ущільнюється. Коли верхній рівень продукту в пакеті знижений, то завертати край упаковки набагато простіше. Пакети для борошна обов’язково мають дно квадратної форми.

Відмінності пакетів для борошна

1. Пакети можуть бути багатошаровими або одношаровими. Приміром, борошняні суміші особливого призначення, елітні сорти борошна, борошно екстра-класу упаковується в багатошарові пакети. Зазвичай такі пакети мають коричневий або білий внутрішній шар, а зверху покриті глянцем, який легко розглянути на магазинній полиці.

2. Вага пакетів для борошна може варіюватися від 0,5 до 5 кілограмів.

3. Для виготовлення борошняної тари використовують папір щільністю 80 – 100 г / м2.

Тонкощі виробництва пакетів для борошна

Якщо вам потрібні паперові пакети для фасування борошна, їх можна замовити в компанії LoveBag за вигідною ціною.

Замовники можуть вибрати одноколірні або повнокольорові пакети з першосортною паперу. Охайність і краса пакета не просто збереже продукцію, а й сприятиме підвищенню його впізнаваності.

В папері борошно не залипає, що не береться грудками. Утруска продукту необхідна для того, щоб борошно деаерують. У процесі утряски борошняний пил осідає вниз. Для підприємств, які використовують готові пакети для фасування, необхідна якісна упаковка.

Замовити